Julemeny

 

Bierstubens juletallerken
Kr 318,-
Bierstubens juletallerken Ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, julesaus, mandelpoteter, glaserte epler og svisker.
Allergener: melk, gluten (hvete), egg og sulfitt.


Ribbetallerken
Kr 382,-
En god porsjon med bare ribbe, rødkål, julesaus,
mandelpoteter, glaserte epler og svisker.
Allergener: melk og gluten (hvete)


Pinnekjøtt
Kr 408,-
Serveres med kålrotstappe, vossakorv, sjy og mandelpoteter.
Allergener: melk, gluten(hvete)


Lutefisk

Kr 418,-
Serveres med ertepure, bacon og mandelpoteter.
Grønberg sennep, sirup og brunost.
(Ønsker du påfyll ved 2 gangs servering gi beskjed til servitør)
(Tillegg kr 98,-)
Allergener: Fisk, melk, sennep

 

Forretter / Suppe / Småretter
Serveres hele dagen

 

Platte med snacks og spekepølser
Kr 198,-
Ett utvalg av spekepølser fra Brødrene Ringstad
servert med oliven, aioli, løkringer og surdeigsbrød,
fint som snacks til drikke eller som forrett, stor nok til å dele.
Allergener: hvete, gluten, sennep, sulfitt, melk, egg

 

Gravlaks m/sennepsaus
Kr 109,-
Serveres på ristet surdeigsbrød.
Allergener: sulfitt, sennep, gluten (hvete).

Currywurst
Kr 159,-
Serveres med bratkartoffel, curryketchup og sprøløk.
Allergener: sulfitt, sennep, melk, egg


Reker fra Engelsviken
Kr 189,-
Håndpillede reker med dillmajones, egg, sitron, frisk salat ristet brød og pepperrot.
Allergener: skalldyr, melk, sulfitt, sennep, egg, gluten


Juleplatte

Kr 269,-
Serveres med reker, egg, ribbe, medisterkake, rødkål og potetsalat.
Allergener: gluten ( hvete ), melk, egg, sulfitt


Blings med ribbe
 
Kr 189,-
Serveres på surdeigsbrød, lun ribbe, rødkål og Grønberg sennep.
Allergener: gluten ( hvete ), sennep, sulfitt


Biffsmørbrød

Kr 169,-
Godt brød, frisk salat, ytrefile av frittgående storfe fra Rakkestad. Toppet med stekt løk og kryddersmør.
Allergener: sulfitt, gluten, melk, egg


Gulasjsuppe

Kr 115,-
Langtids kokt høyrygg med paprika, tomat, rotgrønnsaker. Serveres med pisket rømme og surdeigsbrød.
Allergener: sulfitt, gluten, melk

Lunsj schnitzel
Kr 165,-
(serveres fram til 16.00)
Serveres med frisk salat, pommes frites og aioli.
Allergener: melk, gluten (hvete, bygg), egg

 

BIERSTUBENS SIGNATURRETTER
Serveres fra kl 16.00. Lørdag og Søndag fra kl 14.00


Bierstubens Schnitzler
Kr 269,-

Flatbiff av frittgående kalv fra Rakkestad.
Panert med egg fra frittgående høns og brødkrum fra vårt eget surdeigsbrød.

Wienerschnitzel serveres med erter, bacon og pommes frites.
garneres med ansjos, kapers og sitron.
Jägerschnitzel serveres med soppstuing og bratkartoffel.
Allergener: fisk, melk, gluten(hvete), egg


Bierstube Burger

Kr. 209,-
Burger av kvernet høyrygg med frisk salat, cheddar, bacon,
ølpanerte løkringer, syltet agurk, aioli. Serveres med pommes frites.
Allergener: gluten(hvete), melk, sennep, sulfitt, egg

Biff av ytrefilet fra frittgående storfe
Kr. 298,-
Serveres med bakte rotgrønnsaker, stekt løk, 
kryddersmør og pommes frites.
Allergener: sulfitt, selleri

Gulasjsuppe
Kr 209,-
Langtids kokt høyrygg med paprika, tomat, rotgrønnsaker.
Serveres med pisket rømme og surdeigsbrød.
Allergener: sulfitt, gluten, melk

 

Pannestekt torsk
Kr. 289,-
Serveres med erter, bacon, selleripure, ovnsbakte poteter,
brunet smør tilsmakt soya og revet pepperrot.
Allergener: melk, fisk

 

Dessert

Riskrem
Kr 109,-
Serveres med kirsebærsaus. Allergener: melk

Multedrøm
Kr 149,-
Multer serveres lagvis med bakt sort havre, stekt hvitsjokolade, pisket krem og vaniljeis
Allergener: egg, gluten(hvete, havre), melk.

Lun eplekake
Kr 102,-
Serveres med krem og vaniljeis. Allergener: melk, egg, gluten (hvete)


Bakt melkesjokolade

Kr 129,-
Med kirsebærkompott og bringbær sorbet. Allergener: melk