Tirs - Tors….
15:00 - 22:00
Fre - Lør……..
12:00 - 23:00
Søndag………
14:00 - 21:00

ARTIKEL - BORG BIERSTUBE AS

På Borg Bierstubes nettside finner du ‘Artikler’ - et spennende område fylt med engasjerende innhold. Oppdag fascinerende historier, nyheter og innsikt fra hjertet av Sarpsborgs kulinariske scene.

Nyt kortreist mat

Kortreist mat er bærekraftens smak. Ved å velge lokalproduserte råvarer, støtter vi nærmiljøets bønder og reduserer klimaavtrykket. Dette er mat med sporbarhet og friskhet som prioritet, og hver bit reflekterer regionens essens og sesongens beste. Velg kortreist for en grønnere fremtid og en rikere smaksopplevelse.

FLERE ARTIKLER

På Borg Bierstube møtes det beste fra to verdener – den rike, kulinariske arven fra Tyskland blandet med det fineste av lokale råvarer Østfold har å by på. Vår meny er en hyllest til dette unike samspillet, der tradisjonelle tyske retter får nytt liv gjennom en moderne tolkning med ingredienser høstet rett fra vårt eget nærmiljø. Hver sesong bringer nye smaker til bordet, nøye utvalgt for å gi våre gjester det ypperste innenfor sesongens tilbud. For ølentusiaster byr Borg Bierstube på en opplevelse utenom det vanlige. Vårt nøye kuraterte utvalg av øl inkluderer både klassiske tyske varianter og spennende lokale brygg, perfekt tilpasset våre sesongbaserte retter. Atmosfæren i restauranten er både varm og innbydende, et sted hvor hver detalj er tenkt på for å skape minneverdige måltidsopplevelser.

Vi legger vår stolthet i å benytte kortreist mat, ikke bare for dens overlegne friskhet og smak, men også fordi det støtter lokale bønder og bidrar til et mer bærekraftig matvaresystem. Hos Borg Bierstube er ethvert måltid en feiring av lokalt landbruk, sesongens skiftninger og ekte håndverksmessig kokkekunst. Besøk Borg Bierstube for en unik kulinarisk reise som ærer tradisjon mens den omfavner innovasjon. Opplev hvordan lidenskap for mat, kjærlighet til lokale ingredienser, og en flerfoldighet av smaker kan forenes på tallerkenen, alt i en atmosfære som inviterer til både hygge og gastronomiske oppdagelser. For mer informasjon og en titt på vår sesongbaserte meny, besøk vårt nettsted.

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Heading 5
Heading 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Block quote

Ordered list

  1. Item 1
  2. Item 2
  3. Item 3

Unordered list

  • Item A
  • Item B
  • Item C

Text link

Bold text

Emphasis

Superscript

Subscript

RELATERTE LINKER

Smaken av Tyskland i Sarpsborg: En kulinarisk reise med Borg Bierstube

Opplev autentisk tysk gastronomi midt i Østfold med Borg Bierstube. Vi serverer tradisjonelle retter laget med kjærlighet og de fineste lokale råvarene.

Bli med på rockabilly og rock'n roll

Med sprudlende vokalist, bandleder og låtskriver Toini Knudtsen i front har Toini & the Tomcats vært helt i teten av norsk rockabilly og rock’n’roll i tre tiår.

Kunsten å pare øl og mat

Oppdag hvordan øl kan forvandle ditt måltid fra godt til uforlignelig hos Borg bierstube.