Tirs - Tors….
15:00 - 22:00
Fre - Lør……..
12:00 - 23:00
Søndag………
14:00 - 21:00

ARTIKEL - BORG BIERSTUBE AS

På Borg Bierstubes nettside finner du ‘Artikler’ - et spennende område fylt med engasjerende innhold. Oppdag fascinerende historier, nyheter og innsikt fra hjertet av Sarpsborgs kulinariske scene.

Smaken av Tyskland i Sarpsborg: En kulinarisk reise med Borg Bierstube

Velkommen til Borg Bierstube – din portal til autentisk tysk matkultur i hjertet av Sarpsborg. Med en lidenskap for tradisjonelle retter og en visjon om å bringe en bit av Tyskland til Østfold, inviterer vi deg til å oppleve en verden av smak og tradisjon. La oss guide deg gjennom en kulinarisk reise som hedrer både tysk håndverk og lokale råvarer.

FLERE ARTIKLER

I det historiske hjertet av Sarpsborg finner du en skjult perle for alle matentusiaster – Borg Bierstube. Vår meny er en hyllest til autentisk tysk gastronomi, nøye sammensatt for å reflektere sesongens beste lokale råvarer. Fra de klassiske schnitzlene til saftige biffer og hjemmelaget gulasj, hver rett forteller en historie om tradisjon møter nytenking. Vår filosofi er enkel: de små detaljene gjør de store forskjellene. Derfor velger vi nøye ut våre ingredienser fra lokale leverandører, sikrer at hvert måltid ikke bare er en nytelse for ganen, men også en støtte til lokalsamfunnet. For ølentusiaster tilbyr Borg Bierstube et nøye utvalgt sortiment av lokale og internasjonale brygg. Hvert øl er valgt ut for å komplementere menyens rike smaker, slik at du kan oppdage den perfekte pairingen for din måltidsopplevelse. Men Borg Bierstube er mer enn bare mat og drikke. Det er et sted hvor varme smil og hyggelig atmosfære møter deg ved døren. Et samlingspunkt for venner, familie, og kolleger for å skape nye minner over et bord fylt med god mat og drikke. Vi inviterer deg til å utforske vår sesongbaserte meny og oppdage hvordan vi kombinerer det beste fra Tyskland og Østfold. Bli med på en smakfull reise hos Borg Bierstube, hvor hver rett er en hyllest til ekte håndverk og lidenskap for mat.

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Heading 5
Heading 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Block quote

Ordered list

  1. Item 1
  2. Item 2
  3. Item 3

Unordered list

  • Item A
  • Item B
  • Item C

Text link

Bold text

Emphasis

Superscript

Subscript

RELATERTE LINKER

Smaken av Tyskland i Sarpsborg: En kulinarisk reise med Borg Bierstube

Opplev autentisk tysk gastronomi midt i Østfold med Borg Bierstube. Vi serverer tradisjonelle retter laget med kjærlighet og de fineste lokale råvarene.

Bli med på rockabilly og rock'n roll

Med sprudlende vokalist, bandleder og låtskriver Toini Knudtsen i front har Toini & the Tomcats vært helt i teten av norsk rockabilly og rock’n’roll i tre tiår.

Kunsten å pare øl og mat

Oppdag hvordan øl kan forvandle ditt måltid fra godt til uforlignelig hos Borg bierstube.