Meny

Vår matfilosofi er en sesongbasert tysk inspirert meny med lokale råvarer av høy kvalitet, faglærte og engasjerte kokker med stolthet i sitt fag som ønsker å gi deg en matopplevelse på høyt nivå med fokus på deg som gjest.

Alle våre småretter og hovedretter serveres med steinovnsbakte surdeigsbrød og rørt smør.

Håper dere får en smakfull kveld.

Med vennlig hilsen, Andreas Löf, Kjøkkensjef

 

 

LUNSJ/SMÅRETTER
Serveres fram til kl 15.00


Blings med lun svinenakke

Kr 129,-
Et smørbrød med langtidsstekt svinenakke serveres med
Grønberg sennep, fermentert kål og frisk salat.
Allergener: gluten(hvete, bygg), sennep, sulfitt, melk

Roastbeef
Kr 135,-
Fra frittgående storfe fra Rakkestad.
Med syltet rødløk, potetsalat, frisk salat og sprøstekt løk.
Allergener: sulfitt, sennep, melk, egg

Reker fra Engelsviken
Kr 189,-
Håndpillende reker med dillmajones, egg, sitron, frisk salat ristet surdeigsbrød og pepperrot.
Allergener: skalldy, melk, sulfitt, sennep, egg, gluten(hvete)

Lunsj schnitzel
Kr 165,-
Serveres med frisk salat, pommes frites og remulade
Allergener: Fisk, melk, gluten (hvete, bygg), egg

 


SERVERES HELE DAGEN

 

Kyllingsalat
Kr 179,-
Kyllingfilet fra Trøgstad med frisk salat, Cesar dressing,
stekt bacon, høvlet parmesan og brødkrutonger.
Allergener: sulfitt, egg, sennep, melk, fisk og gluten(hvete, bygg).

Bratwurst eller Currywurst
Kr 159,-
Med fermentert hvitkål fra Østfold, potetsalat,
Grønberg sennep / currysaus og frisk salat.
Allergener: sulfitt, sennep, melk, egg

Gulasjsuppe
Liten Kr 139,-  Stor Kr 198,-
Med langtidskokt høyrygg fra Rakkestad, poteter,
paprika og pisket rømme.
Allergener: melk

Bierstubens ølburger
Kr 198,-
180g kvernet høyrygg fra Rakkestad, røkt cheddar,
kålsalat tilsmakt grov sennep, pickles, 
øl panerte løkringer, pommes frites, salat og syltet løk.
Allergener: gluten(hvete), melk, sennep, sulfitt, egg

 


HOVEDRETTER
Serveres fra kl 15.00

 

Bierstubens Schnitzler
Kr 269,-

Flatbiff av frittgående kalv fra Rakkestad.
Panert med egg fra frittgående høns og brødkrum fra vårt eget surdeigsbrød.

Wienerschnitzel serveres med erter og bacon, 
garneres med ansjos, kapers og sitron.
Jegerschnitzel serveres med soppstuing.
Pepperschnitzel serveres med peppersaus og 
kålsalat tilsmakt grov sennep.

Velg mellom pommes frites og bratkartoffel.
Allergener: fisk, melk, gluten(hvete), egg

Braisert Lammeskank
Kr 259,-
Serveres med selleripure, rødvinsjy og bakte rotgrønnsaker.
Allergener: melk, selleri, sulfitt

Langtidstekt Svinenakke
Kr 198,-
Serveres med selleripure, rødvinsjy og bakte rotgrønnsaker.
Allergener: melk, selleri, sulfitt

 

Grillet Svineknoke
Kr 298,-
Langtidskokt lettsaltet svineknoke grilles til svor blir knasende sprø.
Serveres med kålsalat tilsmakt grov sennep,
bratkartoffel og rødvinsjy.
Denne retten må beregnes ca. 30 minutters ventetid.
Allergener: melk, sulfitt, egg, selleri

Biff av ytrefilet fra frittgående storfe
Kr 252,-
Serveres med aspargesbønner, bakt løk, selleripure,
bakte småpoteter og peppersaus.
Allergener: melk, selleri, fisk

Pannestekt torsk
Kr 246,-
Serveres med petit pois, bacon, selleripure,
bakte poteter, brunet smør og revet pepperrot.
Allergener: melk, fisk


SIDERETTER

Rødvinsaus Kr 29,-  Soppsaus Kr 25,-  Peppersaus Kr 25,-
Pommes frites Kr 40,-  Løkringer Kr 55,-  Rotgrønnsaker Kr 40,-
Bratkartoffel Kr 45,-  Kalde sauser Kr 19,-

 

Snacks

Carrywurst Kr 59,-
Ristede nøtter Kr 55,-
Oliven Kr 45,-
Elgpølse Kr 65,-
Bratwurst Kr 59,-
Måsabjønn Kr 65,-
Ulvehyl Kr 65,-

 

DESSERT


Bakt melkesjokolade

Kr 129,-
Med kirsebærkompott og bringbær sorbet
Allergener: melk

Is tallerken
Kr 69,-
3 kuler is / sorbet
Velg mellom jordbær, vanilje,
bringebærsorbet og pasjonsfruktsorbet.
Allergener: melk

Panna Cotta
Kr 79,-
Med friske bær og pasjonsfrukt sorbet.
Allergener: melk

Lun Eplekake
Kr 85,-
Serveres med krem og vaniljeis.
Allergener: melk, egg, gluten (hvete)